9 Şubat 2012 Perşembe

5 haşlanmış patates
2 çorba k. tereyağı
50 gr salam
2 sosis
tuz,karabiber
üzeri için:
1 çay b. bezelye

1 su b. rende kaşar
biberli zeytin
siyah zeytin
turşu
ketçap,mayonez
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle patatesleri haşlayıp ezin.İçine tereyağını
doğranmış salam ve sosisi,tuz ve karabiberi ekleyip
karıştırın. Bir fırın kabına bastırıp üzerini düzleyin.
Kaşar peynirinin yarısını üzerine rendeleyip 180 derecede
kaşarlar eriyene kadar bekletin. Daha sonra üzerine
doğranmış zeytinleri,bezelyeyi,mısırları,turşuyu serpin.
En son üzerine kalan kaşar peynirini rendeleyin.Mayonez
ve ketçapla süsleyerek sıcak ikram edin.

Hiç yorum yok: